Loading

Uw rijervaring is onze zaak

Wij zijn er ongelooflijk trots op dat we onze passie voor auto`s met een uitgelezen gezelschap – onze klanten – mogen delen. Wij stellen alles in het werk om uw rijervaring fantastisch te maken én te houden. Hoe? Ontdek het zelf!

Over ons

Ruim 10 jaar geleden begonnen wij aan onze missie; tweedehands auto's verkopen op een wijze waarop we zelf graag een auto zouden kopen. Transparante prijzen, eerlijke auto's en afspraken die nagekomen worden.
Nu, ruim tien jaar verder staan wij als een merk-onafhankelijke, RDW erkende, occasiondealer bekend die betrouwbare Nederlandse auto's inkoopt bij grote erkende dealers. Klanten beschrijven onze manier van communiceren als eerlijk en transparant met een grote dosis vakkennis en passie voor het vak. Vooral onze unieke werkwijze valt bij onze klanten in de smaak.
Wij hanteren bijvoorbeeld geen vaste openingstijden; onze auto's zijn alleen te bezichtigen op afspraak (ook 's avonds en in het weekend). Samen met onze slimme manier van inkopen zorgt dit voor tweedehands auto's met een zeer scherpe prijs. De prijs die we communiceren is ook daadwerkelijk de prijs die voor de auto betaald wordt. Kosten om een auto rijklaar te maken vinden we namelijk onzin en iets wat gewoon bij een uitstekende service hoort.

Missie

Onze missie - auto's verkopen op een wijze waarop wij zelf graag een auto aanschaffen - is de drijfveer van ons bedrijf. Iedere dag opnieuw streven we er naar top-service aan onze klanten te verlenen en of zij nu een tweedehands auto in het lagere-, midden- of hogere segment aan willen schaffen, is voor ons niet relevant voor de geboden service. Iedereen gelijk behandelen op een wijze waarop we zelf graag behandeld worden, zo omschrijven we onze missie het liefst.

Visie

Vanaf onze allereerste dag als occasiondealer hadden wij een duidelijke visie:

"Koop slim in, hou de kosten laag, zorg voor een excellente service en de mensen komen graag bij je terug."
Dat deze visie succesvol is blijkt uit de vele klanten die inmiddels hun tweede of derde occasion bij ons aangeschaft hebben en ook voor hun toekomstige tweedehands auto al weer hebben beloofd bij ons terug te zullen komen.

Media

Veel van onze occasions zult u niet exclusief op onze website terugvinden. Wij maken gebruik van verschillende websites zoals autoscout24.nl, marktplaats.nl en speurders.nl om onze tweedehands auto's onder de aandacht te brengen. Dit resulteert in een vlotte doorstroom van onze auto's en houdt indirect in dat waarschijnlijk meer mensen de auto aan het bekijken zijn waar u misschien wel interesse in had. Voorkom het mislopen van uw droomauto en bekijk snel alle tweedehands auto's uit ons aanbod!

Showroom

Veel van onze tweedehands auto's bevinden zich in onze ruime showroom aan de Kalkoenstraat 8 te Voorschoten. In deze nette ruimte beschikken wij over alle hulpmiddelen om onze auto's op-en-top af te leveren. Er is bijvoorbeeld een brug aanwezig zodat u de onderkant van de auto zelf kan inspecteren.