Loading

Onze extra services

Bij een tweedehands auto kopen kunt u altijd wel wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld met een financiering of de verzekering van uw nieuwe auto. Autobedrijf Van Altena staat voor u klaar; voor, tijdens en na de aanschaf van de occasion.

Financiering

Uw droomauto gevonden in ons aanbod van tweedehands auto's, maar mist u op dit moment de financiële middelen om de auto aan te schaffen? Loop uw droomauto niet mis en informeer bij ons over de financiering mogelijkheden.
Wij werken samen met grote financiering- en verzekeringsmaatschappijen die u kunnen helpen de auto op een verantwoorde wijze nu te kopen en later pas te betalen.

Verzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het is erg fijn als u goed verzekerd bent in het geval van schade of een ongeval. Door onze samenwerking met bekende verzekeringsmaatschappijen kunnen we u helpen bij het vinden van de verzekeringsmaatschappij die bij uw wensen past.

Auto Export

Er kunnen zich situaties voordoen waarbij u uw Nederlandse auto wilt exporteren naar het buitenland. Middels ons uitgebreide netwerk in de autobranche (en overkoepelende organisaties) en een jarenlange ervaring in het in- en verkopen van auto's, zijn wij perfect in staat om u te begeleiden bij het exporteren van uw auto naar het buitenland.

Transport

Voor onze klanten doen wij graag een stapje extra, bijvoorbeeld door uw aangeschafte auto op locatie af te leveren en/of de ingeruilde auto op te halen. Met onze oprijwagen (incl. trailer) zijn wij in staat om twee auto's tegelijk te vervoeren.
Informeer vrijblijvend naar onze transportmogelijkheden.